Uitstapprogramma is een succes!

vrijdag 19 februari 2010 17:27

Onze felicitaties voor Het Scharlaken koord.
De ChristenUnie is heel blij met succes van het uitstapprogramma. Het bevestigt ons dat het hard nodig was en is. Het was ons initiatief. Wij hadden al heel lang signalen van hulpverleners dat hier schrijnende maatschappelijke misstanden van dwang en onvrijheid zijn en waren.

Jammer was het dat andere partijen er zo lang over hebben gedaan dat te erkennen. Ons aandringen op meer vaart maken kreeg weinig steun. Het principebesluit om het op te starten is al van meer dan vijf jaar geleden. Na allerlei bezwaren of er in Deventer wel kandidaten voor zouden zijn en aarzelende pogingen om het samen op trekken met andere steden kwam het er toch eindelijk. De presentatie van de problematiek door ons eigen politieteam aan raadsleden en college heeft daartoe zeker bijgedragen.

Wij willen hier onze dank nog eens uitspreken aan wethouder Jos Fleskes die [zij het laat] definitief de knoop heeft doorgehakt en het heeft gerealiseerd. We zijn ook heel blij met de enthousiaste uitvoering ervan door wethouder de Jager.

Wij wensen de vrouwen heel veel geluk en sterkte om hun leven opnieuw vorm te geven buiten de prostitutie! Het Scharlaken koord feliciteren wij met dit succes.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
10-02-19_BW_2010-02-16_rapportage_uitstapprogramma_prostituees_febr-201017,4 kBapplication/pdfdownload

« Terug

Reacties op 'Uitstapprogramma is een succes!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.

Nieuwsarchief > 2010

Geen berichten gevonden