Arie de Niet voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker

Arie de Niet voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker ChristenUnie Deventer
CU Deventer logo
Door ChristenUnie Deventer op 17 juli 2021 om 20:59

Arie de Niet voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker

Als bestuur zijn we heel blij om Arie de Niet nu al voor te kunnen dragen als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Op de tweede plaats van de lijst staat Henrike Nijman, die nu voor onze partij in de gemeenteraad zit. Op de komende ledenvergadering in november zal deze voordracht aan de leden worden voorgelegd.

We zien met deze twee ervaren, kundige kandidaten met veel vertrouwen uit naar de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Arie was tussen 2014 en 2018 al actief als raadslid voor de ChristenUnie in Deventer en was daarna enkele jaren burgerlid in de Provinciale Staten van Overijssel. Buiten de politiek is hij adviseur bij Witteveen+Bos, ook in Deventer. Hij keert met een frisse blik én verbinding met de rest van de provincie dus terug in Deventer. Arie: "Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik krijg om de lijst van de ChristenUnie te trekken. Ik wil me inzetten voor eerlijk en zorgvuldig bestuur. Het is nodig om voortdurend scherp en kritisch te zijn op een overheid die soms genadeloos over mensen heen kan walsen. Bij alle uitdagingen waar we in Deventer voor staan, wil ik geen luchtkastelen en papieren tijgers, maar beleid met oog voor de menselijke maat. Het is erg fijn om me daarvoor in te kunnen zetten met de steun en ervaring van Henrike op plek twee."

Henrike Nijman, de afgelopen twee termijnen actief in de raad, ziet met vertrouwen uit naar het komende politieke seizoen: "Met Arie als lijsttrekker en een fractie vol talent, heb ik zin om er de komende periode weer vol voor te gaan in Deventer."

De komende periode zal ook de rest van de lijst worden ingevuld. Ideeën of reacties? Meld je bij bestuur@deventer.christenunie.nl.

Arie de Niet
Arie de Niet

Labels: , ,