Pepijn Deddens (fractievolger)

Pepijn Deddens (1999)
Student Klimaat en Management

Ik kies voor de ChristenUnie omdat ik Deventer op een gezonde en duurzame manier wil achterlaten voor volgende generaties. Ik ben twee jaar geleden als student komen wonen in Deventer. Naast mijn studie ben ik actief bij de christelijke studentenvereniging Pro Deo en voetbal ik bij Helios. De energietransitie en biodiversiteit zijn voor mij belangrijke onderwerpen. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen nu maar ook in de toekomst kan genieten van onze mooie gemeente, zonder dat dit ten koste gaat van de ander? De ChristenUnie zet zich hier voor in.

Weblog berichten van Pepijn Deddens

 1. MeesterGeertshuis_groepsfoto.jpg
  Henrieke_Nijman_2_Profielfotos_2022_blank_3.png Carolien_van_Maanen_Profielfotos_2022_blank_5.png Pepijn_Deddens_Profielfotos_2022_blank_13.png
  Door Henrike Nijman, Carolien van Maanen, Pepijn Deddens op 19 februari 2022 om 21:08

  Geslaagde campagnedag bij A Rocha en het Meester Geertshuis

  De verkiezingen komen snel dichterbij, dus trokken we er deze zaterdag op uit. In de campagne en in onze politieke keuzes willen we aandacht geven aan wat echt telt. Vandaag was dat de natuur en maatschappelijke opvang met oog voor mensen. We gingen 's ochtends met A Rocha aan de slag in natuurgebied De Oostermaet. 's Middags was Nico Drost (voormalig Tweede Kamerlid en landelijk campagneleider) met Henrike Nijman te gast bij het Meester Geertshuis.

  Lees meer over "Geslaagde campagnedag bij A Rocha en het Meester Geertshuis"