Berichten over #GR2022

 1. MeesterGeertshuis_groepsfoto.jpg

  Geslaagde campagnedag bij A Rocha en het Meester Geertshuis

  De verkiezingen komen snel dichterbij, dus trokken we er deze zaterdag op uit. In de campagne en in onze politieke keuzes willen we aandacht geven aan wat echt telt. Vandaag was dat de natuur en maatschappelijke opvang met oog voor mensen. We gingen 's ochtends met A Rocha aan de slag in natuurgebied De Oostermaet. 's Middags was Nico Drost (voormalig Tweede Kamerlid en landelijk campagneleider) met Henrike Nijman te gast bij het Meester Geertshuis.

  Lees verder
 2. topbanner_winkelendpubliek
  Arie_de_Niet_Profielfotos_2022_blank_.png
  Door Arie de Niet op 19 november 2021

  Het verschil maken in Deventer

  Gisteren hebben de leden van ChristenUnie Deventer ingestemd met mijn rol als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ik mag dus aan de slag en ik hoop weer terug te keren in de gemeenteraad!

  Het voelt goed om in politieke zin weer terug te zijn in Deventer. De provincie was leuk voor de afwisseling, maar mijn hart gaat echt harder kloppen van de concrete uitdagingen in onze stad en ons buitengebied. Dat heb ik gemerkt bij het opstellen van het verkiezingsprogramma. Maar ook de afgelopen week heeft me weer bewust gemaakt van de redenen waarom ik politiek actief ben. En van het feit dat we als ChristenUnie politiek het verschil moeten en kunnen maken.

  Lees verder
 3. Arie de Niet voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker ChristenUnie Deventer
  CU Deventer logo
  Door ChristenUnie Deventer op 17 juli 2021

  Arie de Niet voorgedragen als kandidaat-lijsttrekker

  Als bestuur zijn we heel blij om Arie de Niet nu al voor te kunnen dragen als kandidaat-lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Op de tweede plaats van de lijst staat Henrike Nijman, die nu voor onze partij in de gemeenteraad zit. Op de komende ledenvergadering in november zal deze voordracht aan de leden worden voorgelegd.

  We zien met deze twee ervaren, kundige kandidaten met veel vertrouwen uit naar de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

  Lees verder