Berichten over waardig ouder worden

 1. waardig ouder worden
  168x168_henrike
  Door Henrike Nijman op 22 januari 2021

  Aandacht voor waardig ouder worden in beleidsplannen Deventer

  ChristenUnie Deventer wil lokaal vorm geven aan het thema ‘Waardig Ouder Worden’. Vorige maand werden al gesprekken gevoerd met verschillende professionals uit de ouderenzorg, om erachter te komen waar kansen voor verbetering liggen. Afgelopen week deelde CU-raadslid Henrike Nijman de bevindingen met wethouder Grijsen. ‘De wethouder reageerde erg positief op onze input. Er zijn al een aantal toezeggingen gedaan die voor komende zomer in het Wmo-beleidsplan zullen komen.’ 

  Lees verder
 2. een goed gesprek over... waardig ouder worden
  168x168_henrike
  Door Henrike Nijman op 12 december 2020

  Een goed gesprek over… Waardig ouder worden.

  Afgelopen week heb ik een aantal gesprekken gevoerd rondom het thema ‘Waardig ouder worden’. Met huisarts dr. Wisselink, met Carinova mantelzorgondersteuning en met Solis – Groote en Voorster. Stuk voor stuk mooie gesprekken met mensen dagelijks inhoud geven aan waardig ouder worden.

  Lees verder
 3. waardig ouder worden
  CU Deventer logo
  Door ChristenUnie Deventer op 12 december 2020

  Waardig ouder worden in Deventer

  Vandaag zet Gert Jan Segers een handtekening zetten onder het manifest Waardig Ouder Worden 2.0. Dit doet hij met een groot aantal landelijke organisaties die samen die manifest dragen. Henrike Nijman, raadslid in Deventer: “Wij willen met dit landelijk manifest ook in Deventer aan de slag. Waardig ouder worden betekent wat ons betreft niet alleen goede zorg en liefdevolle aandacht, maar ook voldoende ouderenwoningen, aandacht voor een dementievriendelijke omgeving en sociale ontmoetingsplekken.” Afgelopen week voerde zij daarover gesprekken met Deventer professionals uit de ouderenzorg.  

  Lees verder