'Luister naar de echte verhalen als je impact wilt maken'

ledenvergadering ChristenUnie Deventer
CU Deventer logo
Door ChristenUnie Deventer op 26 januari 2021 om 09:26

'Luister naar de echte verhalen als je impact wilt maken'

Deze opdracht gaf Don Ceder de Deventer ChristenUnie-leden mee tijdens de goed bezochte ledenvergadering

'Ga op zoek naar de echte verhalen, proef waar mensen worden geraakt. Dan kun je ook in de politiek geloofwaardig problemen aan de orde stellen.' Luisteren dus, met de voeten in de klei staan. Die oproep deed Don Ceder, kandidaat-Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, aan de Deventer ChristenUnie-leden  tijdens de goed bezochte ledenvergadering van 21 januari. Deze woorden zijn een mooi startschot voor het komende politiek jaar, waarin we voor twee verkiezingen campagne zullen voeren. 'Aandacht voor wat echt telt' staat daarin centraal. Omdat elk mens naar Gods evenbeeld is geschapen, is hij of zij alle aandacht waard.

Daarom gaan we komend jaar in verschillende gesprekken, vooralsnog digitaal, vooral doen waar Don Ceder ons toe oproept: luisteren naar wat er gebeurt in onze stad.

Nieuw bestuurslid en voorbereiding gemeenteraadsverkiezingen
Tijdens het huishoudelijk deel van de vergadering trad Elmer Smith toe tot het bestuur. Van harte welkom! Ook hebben we de programma- en selectiecommissie hun opdracht meegegeven om het komend jaar een verkiezingsprogramma en kandidatenlijst voor te stellen. Dit alles als voorbereiding voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Wilt u ook bijdragen aan het programma, of u aanmelden als kandidaat voor de lijst? Meld u bij het bestuur, via bestuur@deventer.christenunie.nl.

Labels: , ,