Bedankt voor uw stem!

Collage_kandidaten_sepia.jpg
CU Deventer logo
Door ChristenUnie Deventer op 24 maart 2022 om 20:00

Bedankt voor uw stem!

De stemmen zijn geteld. We hebben onze zetel behouden met een heel ruim aantal stemmen. We zijn heel blij dat we ook de komende vier jaar het geluid van de ChristenUnie in de gemeenteraad van Deventer kunnen laten horen. Hartelijk dank voor uw stem!

Op maandag 21 maart is de definitieve uitslag bekend gemaakt inclusief alle voorkeursstemmen. Lijsttrekker Arie de Niet mag namens de ChristenUnie zitting nemen in de gemeenteraad. We kregen helaas niet genoeg stemmen voor een tweede zetel, dus betekent de uitslag ook dat we afscheid moeten nemen van Henrike Nijman als raadslid. Ze kregen veel stemmen (386) waaruit veel waardering blijkt voor haar inzet de afgelopen jaren. Voor de fractie is het fijn dat ze niet direct uit beeld verdwijnt, maar de rol van opvolger zal vervullen.

Natuurlijk hadden we gehoopt op groei, maar we tellen onze zegeningen. We blijven vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Deventer. Daar zullen we opnieuw laten zien dat onze zetel minstens het dubbele waard is.

Eerste fractievergadering na GR2022

Eerste vergadering van de nieuwe fractie (met Henrike via videoverbinding).

We kijken terug op een positieve campagne. We hebben daarin ons eigen verhaal vertelt en de banden aangehaald met organisaties die ons na aan het hart liggen. Er was eindelijk weer ruimte voor echt contact met onze kiezers. We voelen ons door hen gesteund in het werk dat we doen. De campagne was ook echt teamwerk waarin nieuwe kandidaten enthousiast meededen en na alle beperkingen van Corona voelt het als een frisse nieuwe start van de ChristenUnie in Deventer. De komende periode gaan we daar verder aan bouwen!

Deel dit bericht

Labels: ,