Dank voor uw stem!

CU_WEBHEADERLAST
168x168_henrike
Door Henrike Nijman op 26 maart 2018 om 22:00

Dank voor uw stem!

Afgelopen woensdag hebben ruim 1800 mensen in de gemeente Deventer op ons gestemd. Bedankt daarvoor. Het is een grote teleurstelling dat we onze restzetel moeten inleveren. Maar we zullen ons ook met één zetel in de raad met volle energie inzetten voor Deventer.

Omgerekend naar zetels is het aantal stemmen niet genoeg om de huidige twee zetels te houden. Daardoor kom ik alleen in de raad te zitten en valt nummer twee Arie de Niet er buiten. Dat is erg jammer. Afgelopen jaren hebben we juist als team met twee zetels veel kunnen bereiken.

Toch geloven we en vertrouwen we erop dat God ons een plek geeft in Deventer. In de gemeenteraad en in de samenleving zullen we dat vorm geven. Ook met één zetel, met ondersteuning van opvolgers, zullen we daar de komende vier jaar met volle energie aan gaan werken.

Bedankt voor het meeleven, meebidden en het stemmen.

Henrike Nijman

Deel dit bericht

Labels: