Jan Terlouw Lezing 2020 Online met Gert-Jan Segers en Tim Hofman

Online Deventer Jan Terlouw Lezing 2020
CU Deventer logo
Door ChristenUnie Deventer op 11 december 2020 om 09:34

Jan Terlouw Lezing 2020 Online met Gert-Jan Segers en Tim Hofman

‘Jan Terlouw inspireert’

Politicus en schrijver Gert-Jan Segers is de hoofdspreker van de vierde Deventer Jan Terlouw Lezing in de Deventer Schouwburg in 2020. Hij neemt presentator, journalist, dichter en columnist Tim Hofman mee als duo-spreker.

Een avond vol inspiratie en mooie nieuwe ingrediënten zoals live illustraties, een bijzonder panel en een nieuwe presentator. Laat je verrassen! De Lezing is dit jaar alleen digitaal te bezoeken. Aansluitend is er een live-chat met beide sprekers èn Jan Terlouw. Vergeet niet je eigen borrel in te schenken!

‘Jan Terlouw Inspireert’
Het gedachtegoed van Jan Terlouw is uitgangspunt bij de Lezing. Beide sprekers belichten vanuit hun rol in de samenleving, een visie op de rol van de maatschappij en de politiek in een noodzakelijk duurzame wereld. Er wordt een dialoog tussen generaties tot stand gebracht middels de lezingen.

Online lezing
Wegens corona ziet de avond er dit jaar anders uit dan anders. De lezingen zijn iets ingekort en je kunt de Lezing vanuit huis digitaal bijwonen. Dat heeft zo zijn voordelen: het is goedkoper en je kunt de Lezing bezoeken vanuit de favoriete luie stoel of vanaf de bank thuis met je laptop op schoot. Geen verstand van computers? Niet gevreesd. Op je e-ticket staat de website die je moet bezoeken en het wachtwoord, de rest gaat vanzelf. Inloggen kan vanaf 30 minuten voor aanvang.

Aansluitend is er een live-chat met beide sprekers èn Jan Terlouw. Vergeet niet je eigen borrel in te schenken!

Meer informatie
www.deventerjanterlouwlezing.nl

Kaarten
www.deventerschouwburg.nl

Deel dit bericht

Labels: ,