Oud-raadslid Arie de Niet hoog op kandidatenlijst ChristenUnie Overijssel

topbanner_arie
CU Deventer logo
Door ChristenUnie Deventer op 12 oktober 2018 om 16:00

Oud-raadslid Arie de Niet hoog op kandidatenlijst ChristenUnie Overijssel

ChristenUnie Overijssel heeft vandaag de kandidatenlijst voor de verkiezingen van de Provinciale Staten gepresenteerd. Renate van der Velde uit Kampen is aangewezen als lijsttrekker. De hoogste nieuwkomer is ons oud-raadslid Arie de Niet. Hij is geplaatst op plek 5. Deventer is dus goed vertegenwoordigd op de provinciale lijst.

Arie de Niet over zijn plek op de kandidatenlijst:

Ik ben vier jaar lang met veel inzet en plezier raadslid geweest in Deventer. Sinds de gemeenteraadsverkiezingen afgelopen maart vervul ik de rol van opvolger. In die positie kwam ik er al snel achter dat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging. Die ligt voor mij in de provincie Overijssel. Veel projecten rond infrastructuur, economie en cultuur in Deventer worden betaald door de provincie. Een prima plek dus om me in te zetten voor het belang van Deventer. Ik zie er naar uit om dat te doen met de ervaren en betrokken leden van de huidige statenfractie. Ik ben niet veranderd, dus ik zal me in de provincie opnieuw inzetten voor goed en betrouwbaar bestuur met oog voor mensen.

Het provinciale bestuur heeft een brede kandidatenlijst samengesteld met een mix van ervaring en vernieuwing. De volledige lijst is hier te vinden:

Christenunie Overijssel presenteert brede kandidatenlijst provinciale staten

Naast Arie de Niet staat ook Deventer fractievoorzitter Henrike Nijman als lijstduwer op de kandidatenlijst.

Deel dit bericht

Labels: , ,